Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięProjektowanie zwrotnic ----> czy ktoś potrafi??
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Zbudowałem sobie monitorki na TVM ARN 150/04-08 i Tonsilu GDWK 11/100 i mam problem z zaprojektowaniem odpowiedniej zwrotnicy, czy znalazłby się ktoś, kto potrafi coś takiego zrobić??
W sieci jest od groma schematów i porad jak zaprojektować i zrobić samemu zwrotnice.
Poszukaj.
www.google.pl
Poszukaj.
www.google.pl
To nie ten na LM3886.
O tym wzmacniaczu była mowa na tym forum (projekt Elliota P3A). Ale ten miałtroszkę za mało mocy, więc postanowiłem mu zmienić tranzystory końcowe na MJ15003/4.
Potem zmieniłem sterujące, dodałem zabezpieczenie przeciwzwarciowe, opóźnione załączanie i w sumie wyszło coś całkiem innego.
Zdjęcie kolumn wyśle na e-maila.
O tym wzmacniaczu była mowa na tym forum (projekt Elliota P3A). Ale ten miałtroszkę za mało mocy, więc postanowiłem mu zmienić tranzystory końcowe na MJ15003/4.
Potem zmieniłem sterujące, dodałem zabezpieczenie przeciwzwarciowe, opóźnione załączanie i w sumie wyszło coś całkiem innego.
Zdjęcie kolumn wyśle na e-maila.