Witam ma ktos artykul EP 3/2002 "zabawka-programowany pojazd" Avt-5051 czesc 1 bo 2 to mam ale 1 nie.
Moze byc zeskanowana z gazety nawet.
Dzieki i pozdrawiam
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięEP 3/2002
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Re: EP 3/2002
Podaj maila to Ci wyślę, bo tu się nie da załączać plików.Witam ma ktos artykul EP 3/2002 "zabawka-programowany pojazd" Avt-5051 czesc 1 bo 2 to mam ale 1 nie.
Moze byc zeskanowana z gazety nawet.
Dzieki i pozdrawiam
Wojtek, jak bylbys tak uprzejmy to mozesz zeskanowac mi artukul o audiofilskim przetworniku C/A. Nie pamietam numeru i roku... i o procesorze audio, co byl chyba marzec, kwiecien 2004. Zamowilem sobie prenumerte, ale dopiero od maja, a ze dopiero 11 maj, wiec numeru nie mam i dostepu do archwum tez nie...
kafka85@o2.pl
kafka85@o2.pl
Nie mam tego zeskanowanego, a skaner chwilowo nieczynny.Wojtek, jak bylbys tak uprzejmy to mozesz zeskanowac mi artukul o audiofilskim przetworniku C/A. Nie pamietam numeru i roku... i o procesorze audio, co byl chyba marzec, kwiecien 2004. Zamowilem sobie prenumerte, ale dopiero od maja, a ze dopiero 11 maj, wiec numeru nie mam i dostepu do archwum tez nie...
kafka85@o2.pl