Czy ktoś wie jak mogę otworzyć lub raczej, co zrobić by móc otworzyć płytkę w formacie PDF ( sciągnętą ze strony EP konkretnie chodzi o AVT 887) w Autotrax-ie lub Protel-u? Potrzebuję tą płytkę wykonać samemu i muszę ją trochę przerobić (większe pady, mniej przelotek i takie tam). Zmusił mnie do tego Dział Handlowy AVT . Tak przy okazji to wielkie ukłony do działy handlowego za to, że w dzisiejszych czasach potrafią się utrzymać w pracy odstawiając taką tandetę do potęgi (no chyba, że tylko ja mam takiego pecha żeby czekać na płytkę ponad dwa miesiące i w końcu doczekałem się odpowiedzi, że nie wiadomo czy ją otrzymam z numerem kwietniowym).
Jeśli ktoś ma jakieś pomysły będę czekał.
Pozdrawiam serdecznie cały Dział Handlowy
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPDF i Autotrax
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Tomowi nie chodzi jak sądzę o odczytanie PDFa, bo to Mu się udaje, tylko o modyfikację jego zawartości.
Tom27, radziłbym Ci chyba podobnie jak Wojtek. Posunąłbym się nawet jescze dalej. Zdobyłbym jakiś najlepiej właśnie darmowy lub trialowy program, który daje możliwość kontroli poprawności schematów i wprowadziłbym ręcznie do niego cały schemat ideowy (zakładam, że go masz). Na jego podstawie i na podstawie tego PDFa zrobiłbym sobie własny, elegancki rysunek płytki. Chyba bym w te dwa miesiące, może raczej jeden zdążył. Ktoś by mi tu coś tam na pewno podpowiedział...
A w dodatku byłoby jak znalazł na przyszłość...
Tom27, radziłbym Ci chyba podobnie jak Wojtek. Posunąłbym się nawet jescze dalej. Zdobyłbym jakiś najlepiej właśnie darmowy lub trialowy program, który daje możliwość kontroli poprawności schematów i wprowadziłbym ręcznie do niego cały schemat ideowy (zakładam, że go masz). Na jego podstawie i na podstawie tego PDFa zrobiłbym sobie własny, elegancki rysunek płytki. Chyba bym w te dwa miesiące, może raczej jeden zdążył. Ktoś by mi tu coś tam na pewno podpowiedział...
A w dodatku byłoby jak znalazł na przyszłość...