Witam . dawalem jusz na forum temat o Sterowaniu Radiowym jednak to mi niewystarczy . Bo ma byc to wykorzytane na przykladzie drukarki prosilbym zebyscie mi pomogli jak ma to dzialac wlasnie na zasadzie drukarki . Za wszystkie materialy z gory Bardzo dziekuje .
Pozdrowka
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSTEROWANIE RADIOWE
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam
Mam podobny temat pracy dyplomowej z tym że robię to na COM'a
(nie wiem jak ty. Mam nadzieję że nie na LPT )
Ja próbuję zaprzęgnąć do tego układy Chipcona CC1000PP (oczywiście jak narazie bezskutecznie) sterowane '51 (AVR'ów niestety nie znam)
Największą przeszkodą do pokonania jest (jak narazie) połączenie między sobą CC1000PP.
Jestem narazie początkującym elektronikiem ale jakbyś miał jakieś pytania odnośnie mojego projektu to pisz na wisnia@poczta.okay.pl
Mam podobny temat pracy dyplomowej z tym że robię to na COM'a
(nie wiem jak ty. Mam nadzieję że nie na LPT )
Ja próbuję zaprzęgnąć do tego układy Chipcona CC1000PP (oczywiście jak narazie bezskutecznie) sterowane '51 (AVR'ów niestety nie znam)
Największą przeszkodą do pokonania jest (jak narazie) połączenie między sobą CC1000PP.
Jestem narazie początkującym elektronikiem ale jakbyś miał jakieś pytania odnośnie mojego projektu to pisz na wisnia@poczta.okay.pl