Ratunq !!! Jesli macie numer 4/2000 EP to prosze zeskanujcie i przyslijcie mi artykulik o wzmacniaczu bedacy tam zamieszczony.... PILNE!!!!!!!! Slicznie Wam za to dziqje :*
Jak macie jakies pytanka to dawajcie w dopowiedziach!
Pozdrawiam
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięEP 4/2000 wzmacniacz PILNE !!!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- *=SooFKa=*
- -
- Kontaktowanie:
- *=SooFKa=*
- -
- Kontaktowanie:
Na pewno 4/00 EP
Na 100000 % to był kwietniowy numerek EP z 2000 roq... nie ma go na necie ale był publikowany~!! Dlatego prosze o zeskanowanie!!!! Miałam go zeskanowany na komputerze ale przez skleroze przy formacie c nie skopiowałam go na inna partycje i teraz musze szukac po ludzikach!!!!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tak nawiasem mówiąc nie wiem dlaczego twierdzisz że w zasobach EP nie ma tego numeru ?
Znajduje się on tutaj http://www.ep.com.pl/?archiwum/0400-1.html
Znajduje się on tutaj http://www.ep.com.pl/?archiwum/0400-1.html
- *=SooFKa=*
- -
- Kontaktowanie:
Na pewno nie ma.... jejq. mialam na dyskietce artykuł o "wzmacniaczu szerokopasmowym" dostałam go jako temat pracy dyplomowej... dodatkowo dostałam jeszcze ten artykul o tanim generatorze funkcyjnym... ale potrzebuje schemat elektryczny i plytki drukowanej wzmacniacza szerokopasmowego, który miałby być zamontowany w tym własnie generatorze funkcyjnym o zakresie częstotliwości wyjściowych od 20 Hz do 20000 Hz.
Był w majowy numerze z roq bodajrze 1998 tesz artykul o wzmacniaczu szerokopasmowym kit atv-23 ale nie wiem co sie tam znajduje...
Kolega powiedzial mi ze to byl 4/00 ale widocznie sie pomylil.. ufff... bedzie ciezko mi to odzyskac ((
Dzieki za zainteresowanie
Pozdrawiam
Był w majowy numerze z roq bodajrze 1998 tesz artykul o wzmacniaczu szerokopasmowym kit atv-23 ale nie wiem co sie tam znajduje...
Kolega powiedzial mi ze to byl 4/00 ale widocznie sie pomylil.. ufff... bedzie ciezko mi to odzyskac ((
Dzieki za zainteresowanie
Pozdrawiam
- *=SooFKa=*
- -
- Kontaktowanie: