Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj siępytanie laika wylacznik czasowy
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam, jestem tu pierwszy raz poniewaz potrzebuje pomocy w skomplikowanej dla mnie sprawie. Potrzebuje zeby myszka komputera klikala co minute podczas mojej nieobecnosci, nie pytajcie po co mi to potrzebne, po prostu tak jest. Nie wiem jakie urzadzanie trzeba by wlutowac w mysz zeby co minute klikala czyli zwierala cos tam, prosze o pomoc
-
- -
STOP OSZUSTOM!!!
Takich rzeczy sie nie spodziewałem!!! Niech nikt mu nie daje odpowiedzi na to!!! To jest oszust który chce ustawic myszke na bannerze na stronie www i przez to zarabiac forse!!! NIE, NIC ZA DARMO!!! ZAPRACUJ SOBIE ALBO SAM SIE NAUCZ ZROBIC PROSTY UKŁAD
Pytałem o typ myszy bo istotne jest zasilanie, przy myszy na COM-ie nie ma za bardzo z czego zasilać dodatkowego układu. Problem ten występuje w nowych płytach głównych. W płytach zabytkowych (386/486) z jednej linni COM-a mozna było pociągnąć nawet 20mA
Jeżeli ta mysz do Banerów dalej interesuję to mogę Ci taka zrobić pisz
szyjan@silesianet.pl
Jeżeli ta mysz do Banerów dalej interesuję to mogę Ci taka zrobić pisz
szyjan@silesianet.pl