Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Początkujący

Volta
-
-
Kontaktowanie:
Początkujący

Postautor: Volta » 30 paź 2003, o 20:31

Witam wszystkich.
Przypuszczam że jestem tu najmłodszym forumowiczem dlatego proszę się nie śmiać z powodu moich "zawansowanych pytań".
Jestem w 3 klasie gimnazjum i po ukończeniu tej szkoły chciałbym uczęszczaś do szkoły elektronicznej. Chciałbym już teraz się dowiedzieć więcej niż to co jest wykładane na lekcji fizyki dlatego proszę o podanie linków stron albo nazw książek z których może czerpać wiedzę taki jak ja czyli laik
POZDRO

Awatar użytkownika
Aleksander Zawada
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: Aleksander Zawada » 30 paź 2003, o 23:17

zajrzyj na stronę Wojtka www.elektronika.qs.pl . Może tam znajdziesz coś dla siebie.

Arek T
-
-

Postautor: Arek T » 31 paź 2003, o 08:56

Proponuję kupować gazetki elektroniczne. Najlepsza dla osób zaczynających jest ELEKTRONIKA DLA WSZYSTKICH- ja będąc osobą raczej zaawansowaną ( jestem inż elektroniki i telekomunikacji ) dużo czerpie z tej pozycji... polecam.
Jeśli to nie pomoże służę pomocą.

Volta
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Volta » 31 paź 2003, o 21:15

a Elektronika Praktyczna za bardzo zaawansowana????

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Postautor: Wojtek » 2 lis 2003, o 07:59

Jeżeli jesteś zupełnie początkujący to myślę że EP może nie być pomocna w poznaniu podstaw. Kupuj gazetkę "Elektronika dla wszystkich". Polecam znakomitą książkę "Sztuka elektroniki" P.Horowitz, W.Hill która może służyć pomocą przez długie lata. Ze stron polecam swoją :) http://www.elektronika.qs.pl i wiele innych jak np znakomitą http://www.elektroda.pl gdzie jest forum dla początkujących.

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 7 lis 2003, o 17:34

Nie Elektronika Praktyczna tylko Elektronika For @ll (dla kumatych) :wink:

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”