Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięCzy ktoś wie co się stało z Elektrodą???
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Ciemno wszędzie, głucho wszędzie
Postęp jest.... Jest już strona, że nie działa... A poza tym co??????
- Mirek Kaszowski
- -
- Kontaktowanie:
Wszystkich zainteresowanych losem Elektrody zapraszam tu http://lem.host.sk/index.php
Nie jest źle ELEKTRODA utworzyła dwie nowe elektrodki ale bez tego co ją wyróżniało.
Bez bazy schematów bo ktoś nie umiał odzyskać plików z dysku.
Ja zapraszam serdecznie na http://212.106.138.109/~druciki/phpbb/.
Dzisiaj na elektrodzie ??bis???? he he nie można już pisać postów nie działa i już.
Dzisiaj na elektrodzie ??bis???? he he nie można już pisać postów nie działa i już.
Gość'u a co Ty jak straganiara po całym necie biegasz i wszędzie gdzie się da wciskasz kit wszystkim w koło. Robisz za klakiera?Wymienone forum działa bez problemu, może trafiłeś na bana? Tobie chyba drut kolczasty z drucików zrobił się w mózgu. Promujesz jakąś nową naiwną wiarę czy co ? Kasę masz z tego czy może rozgrzeszenie? Do czego Ty ludzi namawiasz. Przecież na tych zasranych drucikach zupełnie nic się nie dzieje, szkoda czasu na klikanie po tak dennych linkach. Zazdrościsz Elektrodzie dysków ? czy użytkowników ? Czy nasze forum Elektroniki Praktycznej też chcesz wysadzić w powietrze ?Nie jest źle ELEKTRODA utworzyła dwie nowe elektrodki ale bez tego co ją wyróżniało.
Te gościu - ty jakiś chyba jesteś specjalista od wszelalich drutów
Zamiast biegać po całym necie i pierdoły gadać proponuje zakotwiczyć się w tych swoich drutach i siedzieć cicho. Gybyś dobrze poczytał tematy w sprawie któych wypowiadasz się to byś wiedział pewne rzeczy i nie wciskał kitu. Po pierwsze średnio inteligentny człowiek wywnioskowałby że wcale nie jest tak jak piszesz. Dla przypomnienia:
Zamiast biegać po całym necie i pierdoły gadać proponuje zakotwiczyć się w tych swoich drutach i siedzieć cicho. Gybyś dobrze poczytał tematy w sprawie któych wypowiadasz się to byś wiedział pewne rzeczy i nie wciskał kitu. Po pierwsze średnio inteligentny człowiek wywnioskowałby że wcale nie jest tak jak piszesz. Dla przypomnienia:
Faktycznie są dwa fora. Pierwsze z nich powstało po to, aby skupić cały "zarząd" elektrody. Później trafili tam też sympatycy tego forum. Dlatego powstało drugie, na któym w podobym klimacie można dyskutować na podobne tematy jak na elektrodzie i co najważniejsze w swoiskim gronie. Jednak widze, że Ty nawet nie jesteś średnio rozgarnięty (albo robisz takie wrażenie), bo poza krzykiem nic innego nie byłeś wstanie przyswoić i tylko kłamstwa walisz. Gdyby było inaczej to wiedziałbyś, że to była inicjatywa moderatorów elektrody a admini dali na to przyzwolenie, a także wiedziałbyś, że nikt nie zmusza cie do tego abyś tam zaglądał. Jednak w odróżnieniu o innych nie potrafisz tego pojąć tylko sięgasz do tak prymitywnych chwytów jak oszczerstwa.Nie jest źle ELEKTRODA utworzyła dwie nowe elektrodki
Oby wreszcie!
No, nie kłóćcie się tak! Wiem, to co się dzieje z Elektrodą podwyższa ciśnienie, ale lepiej obluzgiwać tych Wybitnych Sprzętowych Fachowców z plocmana! Poza tym, obecność konkurencyjnych forumów(forów?) jest chyba sposobem na przyciśnięcie tych orłów.
Jak słyszałem o przegrzewających się dyskach w serwerze to wyobrażałem sobie szafę, w szafie rzad procesorów, a pod nimi mnóstwo kieszeni z dyskami... A tu - okazuje się - przeciętny PC, podobne serwery to ja `tymi ręcami' składałem...
Jak słyszałem o przegrzewających się dyskach w serwerze to wyobrażałem sobie szafę, w szafie rzad procesorów, a pod nimi mnóstwo kieszeni z dyskami... A tu - okazuje się - przeciętny PC, podobne serwery to ja `tymi ręcami' składałem...