Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięlampy
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Szukam po sieci schematów lampowych na niskie napięcia. Wiem, że ich jest niewiele, ale może gdzieś ktoś znajdzie. Oprócz tych dwóch z archiwum EP. Może ktoś coś ma...
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
Spodobał mi sie ten wzmacniacz słuchawkowy. Ja się na lampach w ogóle nie znam, więc nie wiem, jakie by miał parametry. Tylko te bd mi sie nie podobaję, może mosfety... a może też lampy...
Tak tylko piszę, na temacie się nie znam, tak mnie to tylko ciekawi. Ale jakiś prosty układ na niskim napięciu to bym pewnie złożył.
Tak tylko piszę, na temacie się nie znam, tak mnie to tylko ciekawi. Ale jakiś prosty układ na niskim napięciu to bym pewnie złożył.
Prosba do Pana A.Z. czy jest mozliwosc zeby Pan usunal swoj avatarek bo (przepraszam za slownictwo) rozpie....... mi caly wyglad forum. Jedna linijka tekstu a do przewiniecia dwa ekrany. Podejrzewam ze sporo uczestnikow forum ktorzy maja kiepskie stare monitory i pracuja z rozdzielczoscia 800x600 ma podobny problem z tym avatarkiem.
Pozdrawiam
Dexter
Pozdrawiam
Dexter
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
Teraz-miejmy nadzieję powinno wyglądać lepiej.
Co do miniaturyzacji układów lampowych-przygotowywane dwa układy będą na lampach miniaturowych (bez cokołu-bezp. lutowane do płytki). Z racji ich małej popularności będę chciał zrobić jednocześnie wersje na większych lampach, aby nikt nie miał kłopotu z ich dostaniem.
Co do miniaturyzacji układów lampowych-przygotowywane dwa układy będą na lampach miniaturowych (bez cokołu-bezp. lutowane do płytki). Z racji ich małej popularności będę chciał zrobić jednocześnie wersje na większych lampach, aby nikt nie miał kłopotu z ich dostaniem.
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie: