Cześć wszytkim wpadł mi ostanio pomysł żeby sobie wykorzystać w modelu sprężone powitrze tylko mam jeden mały problemik skąd wyczasnąć to spręrzone powietrze w modlu stosunkowo małych rozmiarów?
Ostanio myśląc na tym problemem przypadkowo zauwarzyłem jak moja mama mierzyła ciśnienie ciśnieniomierzem ale nie chciałbym kupowac specjalnie ciśnieniomierza w celu jego destrukcji i moje pytanie do was czy znacie dystubutora czy sklep internetowy zagraniczny np który by posiadał taki kompresorek powietrza ?
Z góry dziękuje za odp i też czekam na propozycje i komentarze w celu dojścia do rozwiązania problemu .
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKOMPRESOREK POWIETRZA Z CIŚNIENIOMIERZA - GDZIE KUPIĆ
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
xxl
Niewiem czy dobrze rozumiem,ale potrzebujesz czegoś w rodzaju pompki?..
Jakie max gabaryty ma miec ta pompka?...
Mam coś takiego...to jest taka mała sprężarka samopchodowa do pompowania koła z Cisnieniomerzem.(niejest za wielka).
Jakie max gabaryty ma miec ta pompka?...
Mam coś takiego...to jest taka mała sprężarka samopchodowa do pompowania koła z Cisnieniomerzem.(niejest za wielka).
kompresorek
Cześć!
Jak chcesz mieć fajny kompresorek to wykorzystaj stary sprawny agregat od lodówki.Działa super. Pozdrawiam
Jak chcesz mieć fajny kompresorek to wykorzystaj stary sprawny agregat od lodówki.Działa super. Pozdrawiam
nie to nie jest model latajacy jedżący :)
Od lodówki też za duży