Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięLCD od starych laptopow...
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Posiadam 3 LCD'ki od starych laptopow , dzialaja bo sa z demontazu... ale nie wiem jak je uruchomic i czy da sie to zrobic... Jesli tak to jak uzywac je... jeden ma oznaczenie lm641501 i jest on z laptopa 386px, drugi jest z laptopa lte lite 4/33c, a trzeci z lte lite 4/25e... moze dacie rade mi pomoc....
dzieki za odpowiedz... tz, lcd'ki sa w obudowie i maja jakies zlacza oraz w srodku pod obudową sa jakies uklady... bo jeden jeden jest kolorowy lcd, jesli chodzi o wyjscia to maja po 15, a jedem ma troche wiecej... no i jeszcze maj uklad do regulacji jasnosci... no nie wiem co jeszcze moge dodac, ale tylko to ze napewno sa sprawne... bo wymontowalem je od starych laptopow... nawet chodzily te laptopy ale troch stare to sie same restartowaly, na procesorkach 386 i 486.... ok... to na razie tyle. moze cos znajde ale szukalem i szukam nadal i nic nie ma o tych LCD'kach... pozdrawiam... ATMEL_FAN.